Betopor Silver UB-40 opgenomen in de EPB-databank

Ons nieuwste product kan nu ook geconsulteerd worden in de EPB-databank. Betopor Silver UB-40 blinkt uit als isolatiemortel met een scherpe lambdawaarde van 0,041. Dankzij de opname in de EPB-databank, zullen EPB-verslaggevers en architecten nog sneller de weg vinden naar deze innovatieve isolatiemortel.

Ken je Betopor Silver UB-40 nog niet? Hoog tijd om onze nieuwste isolatiemortel te ontdekken! Betopor Silver UB-40 is een goed afgewogen samenstelling van EPS-Silverparels, een minimum aan cement en unieke, biogebaseerde toeslagstoffen. Het beperkte aandeel cement is verantwoordelijk voor de uitstekende lambdawaarde van 0,041, de kwalitatieve toeslagstoffen zorgen voor voldoende druksterkte. Tijdens de ontwikkeling en de productie, in eigen huis, werden deze kwaliteiten uitvoerig getest. 

Primus voor renovatie

Betopor Silver UB-40 is de ideale vloerisolatie voor vloeren met een beperkte opbouwhoogte. Met 12 cm Betopor Silver UB-40 haal je de EPB-eis van U < 0,24. Ons aannemingsbedrijf maKs bv staat in voor de EXCLUSIEVE levering en plaatsing op de werf. Dankzij onze nieuwe Betopor Citytruck kunnen we ook moeilijk bereikbare werven bedienen! 

Je kan Betopor Silver UB-40 ook gebruiken als vloerisolatie in nieuwbouwprojecten, al raden we daarvoor eerder het systeem Betopor Silver Plus aan. Dit systeem isoleert uiterst performant en vormt de ideale ondergrond om vloerverwarming te tackeren.

01978727ce76ba3b43399b376d8ecd8cd9fbe74063

Betopor in de EPB-databank:

Betopor Silver UB-40 vervoegt nu ook onze andere producten in de EPB-databank. We lijsten ze graag nog even voor jou op: 


Welke isolatie kies je?

Betopor Silver UB-40 en Betopor Silver LD C60 zijn beide hoogkwalitatieve isolatiemortels met cement als bindmiddel, Betopor EPS-Silverplaten bestaan uitsluitend uit EPS-Silverparels. Isolatiemortel is altijd gevoelig aan vocht terwijl de platen nu net vochtongevoelig zijn. Wie 100% zeker wil zijn van een vooropgestelde isolatiewaarde, kiest dus best voor een combinatie met Betopor EPS-Silverplaten. 

Betopor EPS-Silverplaten kun je gebruiken voor muren, daken en vloeren; Betopor Silver UB-40 is louter geschikt als vloerisolatie.

Wil je jouw projecten isoleren met Betopor Silver UB-40 of één van onze andere performante producten? Vraag je offerte aan en we contacteren je snel!

0151edade7743d002a493e113970a30134a2c6e43c